Kort
Kort
Julie Boserup: Hospital. Foto: Thomas Grøndahl
Julie Boserup: Hospital. Foto: Thomas Grøndahl
Kunstcruise til foto og fernisering
2 sep kl 15.30-18.30

Mød kunsten via byens vandveje! Vi har sammensat tre spændende kunstture på Københavns vand, som alle slutter af i vores Art Bar hos Copenhagen Contemporary på Papirøen. Ombord på bådene serverer vi en god madpakke fra Copenhagen Street Food, alt imens du kan læne dig tilbage og lytte til vores dygtige guides fortælle om kunsten. Kig efter vores Cph Art Week bycykler, som altid er at finde ved mødestedet.

Bag Den Sorte Diamants smukke facader ligger Danmarks Nationale Fotomuseum. Her tager vores guide forskningsbibliotekar Sarah Giersing dig med på en rundvisning i udstillingen ’Vi byggede et hus’, som er skabt af de danske billedkunstnere Julie Boserup og Søren Lose. Med omfangsrige collager og installationer har de to bygget tredimensionelle versioner af historiske arkitekturfotos fra Det Kongelige Biblioteks enorme billedarkiv. Efter rundvisningen sejler vi sammen med kunstneren Julie Boserup videre til Overgaden – Institut for Samtidskunst, som denne aften byder velkommen til festlig fernisering af Mette

Winckelmann og Michael Würtz Overbecks soloudstillinger. Winckelmanns udstilling kredser om tryk som maleri, og hun udstiller blandt andet et stort banner på kunsthallens facade. Würtz Overbeck tager med sin udstilling ’Parable of Love’ livtag med eksistentielle spørgsmål om blandt andet livets forgængelighed. Turen slutter af på hyggeligste vis i vores Art Bar på Papirøen med gratis kunstprogram og entré fra kl. 19-21.

Køb din billet her.