Kort
Portræt Santiago Sierra
Portræt Santiago Sierra
Santiago Sierra i samtale med Uri Gordon
3 sep kl 15

I anledning af verdenspremieren på udstillingen Black Flag, der netop nu kan opleves i Nikolaj Kunsthal, besøger den spanske kunstner Santiago Sierra København.

Den 3. september kl. 15 kan du opleve Santiago Sierra i samtale med den anarkistiske teoretiker Uri Gordon. Samtalen vil finde sted i selve udstillingen, omgivet af billederne fra udstillingen Black Flag. Philip Howe fra a/political vil efterfølgende deltage i samtalen som producenter af Black Flag –projektet.

De medvirkende:

Santiago Sierra er født i Madrid i 1966 og bor og arbejder i Mexico City. Han har haft soloudstillinger over det meste af verden, bl.a. på KunstWerke i Berlin, MACBA i Barcelona, Deichtorhalle i Hamburg, Museo Tamayo i Mexico City og MoMA PS1 i New York, ligesom han har deltaget på biennalerne i bl.a. Venedig og Busan.

Uri Gorden underviser i politik på Nottingham University. Han har en Ph.D.fra University of Oxford og har skrevet “Anarchy Alive!” (Pluto Press) samt andre værker om nutidig radikal politik og teori. Hans arbejde er oversat til 13 sprog.

Entré 50 kr.
Alle er velkommen – men vær opmærksom på, at der er begrænsede siddepladser. Det kan derfor være en fordel at komme tidligt. Se mere om udstilling og priser på Nikolajkunsthal.dk