PRAKTIKANT til Cph Art Week i forår 2017

Cph Art Week søger en studerende fra kunsthistorie, visuel kultur eller moderne kultur til at assistere i organisering af kunstugen.

Som praktikant indgår du i alle dele af processen omkring det at producere en kunstfestival ‐ herunder assistere med produktion og organisering af udstillings- og event formater, kontakt med kunstnere og kuratorer fra ind –og udland, fundraising, programlægning, formidlingstekster og synliggørelse af festivalen m.m.

Vi kan tilbyde et alsidigt, lærerigt og ansvarsfuldt praktikforløb, der giver en god indsigt og et stort netværk af aktører på den Københavnske samtidskunstscene – fra museer, kunsthaller, gallerier, messer og projektrum – og naturligvis kunstnere.

Ud over interesse for og viden om samtidskunst generelt har vi brug for en god formidler, der kan arbejde selvstændigt og struktureret. Vi forventer, at du i dit praktikforløb kan afse 15 – 20 timer om ugen i forårssemesteret. Der er ikke løn i forbindelse med praktikken.

Vi tager hensyn til dine kompetencer og skræddersyr så vidt muligt et forløb, du kan anvende både i din uddannelse og på dit CV.

Kunsten.nu er afsender på Cph Art Week og festivalen for samtidskunst er blevet afholdt siden 2013. Kunstugens primære formål er dels at styrke kunstscenen dels at skabe nye møder mellem kunsten og et bredere kunstinteresseret publikum. Vi samarbejder med ca. 50 udstillingssteder og samskaber produktioner og anderledes udstillingsplatforme på tværs af byen.

Vi har kontor på Statens Værksteder for Kunst. For yderligere information kontakt leder af Cph Art Week Pernille Sander på Pernille@kunsten.nu

Send en kort, motiveret ansøgning med beskrivelse af dine kvalifikationer inden d 10. januar 2017. Skriv ’praktikant’ i mailens overskrift og send til cphartweek@gmail.com

Du får svar på ansøgning d 13. januar.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Comments ()