Kort
Info
Format Artspace
Nansensgade 35
1366 København K

Onsdag – fredag kl 12-17
Lørdag kl 11-15

Format Artspace
Format Artspace
Format Artspace

Format er et kunstrum i Nansensgade dedikeret til værker i oplag (editioner), der eksperimenterer med medie og materiale – herunder original grafik, 3D-printet skulptur, video, animation, tegneserier mm.

Udgangspunktet er at skabe værker, der er af høj kunstnerisk kvalitet, men som kan erhverves af selv den mest slunkne pengepung, fordi der findes mere end et eksemplar af hvert værk. De fleste af Formats værker produceres i små og eksklusive oplag, men ligger alligevel i et prisleje, hvor alle kan være med. Format har et princip om, at det at være kunstsamler ikke kun er forbeholdt en lille lukket kreds af kendere med økonomien i orden. Vi vil hellere end gerne tale om værker, trykmetoder, kunstnere og alt det indimellem, så bare spørg løs!

Format arbejder primært med yngre danske kunstnere, der har gjort sig bemærket på den danske og internationale kunstscene. De fleste af kunstnerne arbejder med papiret som en del af deres praksis, og til Format har de ofte valgt at arbejde med grafiske tryk. Det kan være serigrafi, litografi, riso-printning eller en helt fjerde teknik – fokus er på det grafiske håndværk og det kunstneriske eksperiment. Der lanceres nye tryk og objekter i form af udstillinger ca. hver anden måned.

Info
Format Artspace
Nansensgade 35
1366 København K

Onsdag – fredag kl 12-17
Lørdag kl 11-15