Kort
Info
Gl Holtegaard
Attemosevej 170
2840 Holte

Tirsdag – søndag kl 12-17
Torsdag kl 12-20

Gl Holtegaard
Gl Holtegaard
Gl Holtegaard

Gl Holtegaard er en kunsthal for skiftende udstillinger af ny og ældre kunst. Det er vores ambition at præsentere international kunst, der skaber oplevelser og eftertanker for et bredt publikum og bidrager til den æstetiske debat herhjemme.

Udstillingsprogrammet på Gl Holtegaard rummer både bemærkelsesværdige, nulevende kunstnere og vigtige navne fra den klassiske kunsthistorie. Én gang om året kuraterer og producerer Gl Holtegaard en gruppeudstilling med ny, international kunst. Vægten ligger her på kunstneriske medier som installationer og film og på etablerede kunstnere, der aldrig eller kun sjældent er blevet vist i Danmark. Dertil byder programmet hvert år på en stort anlagt udstilling med en klassisk kunstner. Takket være bidrag fra en række private fonde har det gennem årene været muligt at vise udstillinger med kunstnere som Egon Schiele, Camille Claudel, M.C. Escher og Ansel Adams.

Foruden programmet af skiftende udstillinger er Gl Holtegaard i løbet af året ramme om en mangfoldighed af aktiviteter og arrangementer. Sommerhalvåret byder blandt andet på Kunstens dag, operaeftermiddag, havevandringer i Thurahs barokhave og den traditionsrige Æbledag, hvor havens æbler bliver høstet og publikum i alle aldre kan smage nypresset saft og andre æblespecialiteter. I forbindelse med hver udstilling er Gl Holtegaard desuden vært for et program af foredrag og artist talks.

Info
Gl Holtegaard
Attemosevej 170
2840 Holte

Tirsdag – søndag kl 12-17
Torsdag kl 12-20