Kort
Info
Nikolaj Kunsthal
Nikolaj Plads 10
1067 København K

Tirsdag – søndag kl 12-17
Torsdag kl 12-21

Nikolaj Kunsthal
Nikolaj Kunsthal
Nikolaj Kunsthal

Inden for feltet international samtidskunst, fokuserer Nikolaj Kunsthals udstillingsprofil særligt på kunstnerisk virksomhed, der spejler og diskuterer aspekter af samtidens politiske, sociale og kulturelle forhold.

Udstillingsprofilen er karakteriseret ved dialog mellem dansk og udenlandsk kunst, historisk perspektivering af det nye, materiale- og mediemæssig mangfoldighed, stilistisk diversitet, kunst i det offentlige rum, digitalt baseret kunst, interaktivitet samt ikke mindst åbenhed over for nye udviklinger. Vi viser den kunst, som ikke er blevet vist før, og som kan aktualisere, inspirere og blande sig i den samfundsmæssige debat.

Nikolaj Kunsthal viser årligt 5-6 danske og internationale udstillinger, der giver publikum mulighed for at stifte bekendtskab med hovedsagelig eksperimenterende og nyskabende kunst. Heriblandt én årlig kunstudstilling for børn og unge.

Udstillingsprogrammet er typisk sammensat af præsentationer enten af en enkelt kunstner eller tematiske udstillinger med flere deltagere. Nedre og Øvre Galleri samt Tårnrummet danner rum for de skiftende udstillinger, og de vældige rum i den gamle bygning, appellerer til at udstille installationer og multimedie-værker, der inddrager rummet som en væsentlig del af værket.

Info
Nikolaj Kunsthal
Nikolaj Plads 10
1067 København K

Tirsdag – søndag kl 12-17
Torsdag kl 12-21